Formulasirkus alkoi taas Melbournen paahtavassa kuumuudessa. Paperilla Ferrari oli ylivoimainen voittaja. Ferrareiden ei tarvinnut kuin pokata palkinnot ja ajaa seuraavaan kilpailuun Malesiaan. Mutta miten kävikään?

Historian huonoin Ferrarissa ajanut kuljettaja, Felipe Massa pyörähti oman virheen takia, romutti audon ja kävi varikolla vaihtamassa etusiiven. Vähän ajan kuluttua nähtiin Massan nimi keskeyttäneden listalla. Räikkösen rouva Fortuna pisti koville jo aika-ajoissa. Kun bensapumppu on poissa pelistä, menee hommat vituiksi. Itse kisassa jäämies näytti kylmän viileän suorituksen nousemalla startissa seitsemän sijaa, mutta liika yrittäminen kostautui ja Räkä pyörähti ohitettuaan Kovalaisen, oääsi jatkamaan, mutta keskeytti viisi kierrosta ennen maalia moottorivikaan.

Mitä tekee Lewis Hamilton ja McLaren? Ajaa paalulle ja nousee helposti kisan voittoon kun punaiset raketit ovat poissa pelistä. Kovalainen viides sija oli pieni pettymys, mutta jokatapuksessa loistava kisa Larenilta.

Gloryn ja victoryn sijaan Ferrari menee Maranelloon täynnä ongelmia. Maranellon työntekijöiden tulee paiskia ylitöitä, jos halutaan saada ongelmaton Ferrari Malesian radalle. Jos McLarenin Hamilton nappaa vielä seuraavassakin Grand Prix'ssa yhdeksän pistettä enemmän kuin Räikkönen, tulee kaudesta sinivalkolasien takaa katsottuna tuskainen.

Luca di Montezimelo hehkutti ennen kauden alkua, miten tästä kaudesta tulee yksitoikkoinen Ferrarin ylivoimain takia. Luulen että kyseinen herra toivoisi vajoavansa maan alle tällä hetkellä. Kommentti oli niin ylimielinen, että täydellinen epäonnistuminen teki siitä erittäin noloa Ferraripomolle.